Soetendaal Amsterdam
Renovatie uitbouw en dakopbouw

Soetendaal_testimonial_01

Hadassa Pappie uit bij De Vlucht. “Onze buren hadden daarmee goede ervaringen. We hebben nog een andere offerte aangevraagd, maar bij De Vlucht kregen we gewoon een beter gevoel. Ze kwamen zeer professioneel en degelijk over. En dat is ook gebleken! Natuurlijk zijn er ook kleine tegenslagen, maar die worden goed en snel opgelost.”

Rust
“Wat mij direct bevalt bij De Vlucht: de communicatie verloopt goed. Er is één uitvoerder die alles weet en die er altijd is. We begrijpen elkaar prima, niets is ingewikkeld. Het is een grote verbouwing maar De Vlucht maakt het overzichtelijk. Dat geeft rust. En het loopt als een trein. Bovendien denken ze mee. Ze stemmen bijvoorbeeld de planning af op de keukenleverancier. Als makelaar zie ik meteen het verschil tussen ‘prutsers’ en De Vlucht. Ik beveel ze regelmatig aan.”

Hadassa Pappie, Soetendaal Amsterdam

Bekijk Projectfoto's


Meer referenties:

Makelaar Hadassa Pappie en haar man zochten een woning met meer ruimte voor hun gezin met twee opgroeiende kinderen. Liefst in dezelfde wijk. Ze vonden een mooie woning twee straten verderop in de Soetendaal. Een jaren ‘60-pand, redelijk onderhouden, maar voor het gezin eigenlijk te klein. Waarom ze toch dit huis kochten? “Beneden was er al een uitbouw maar die was aan vervanging toe. Boven konden we een extra verdieping maken. De vorige eigenaar had de bouwaanvraag hiervoor al ingediend.”

Beter gevoel
Via de buren, die dezelfde opbouw wilden realiseren, kwam 

  • thumb_holtkamp
  • marnixstraat_thumb_gi
  • Vrijheidslaan_1_gi-thumb
  • Soetendaal-136-testimonial-01-S
  • Soetendaal_testimonial_01_thumb_S
  • Bloemgracht_testimonial_01_thumb_S
  • Prinsengracht_testimonial_01_thumb_S
  • JJ_Viottastraat_34_testimonial_01_thumb_S

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>