Speerpunten

Pieter_en_Reindert

En we houden bij alles wat we doen rekening met de klant. Dat lijkt allemaal heel logisch, en bij De Vlucht is dat ook zo.”
“Het voordeel van goed luisteren en communiceren is dat je niet voor verrassingen komt te staan’, vult Pieter Bloemberg aan. “We laten niets aan het toeval over. Hierdoor kan onze offerte misschien op het eerste gezicht hoger lijken, maar dan zit ook alles erin.”

 

Ambachtelijk en hypermodern
Zorgvuldigheid past ook bij de specialismen van de aannemer uit Amsterdam: funderingsherstel en renovatie. “Dat is ontstaan vanuit onze belangstelling voor historie. En in de loop der jaren zijn we er echt goed in geworden”, aldus Reindert Zeelen.
Aannemer De Vlucht combineert ambachtelijk vakwerk met een hypermoderne bedrijfsvoering, benadrukken beide directeuren. Bloemberg: “Veel collega’s zijn blijven steken in de jaren ’90. Wij zitten volop in de 21ste eeuw. Onze klanten merken dat we hierdoor veel efficiënter kunnen werken.”

 

Prijs én vakmanschap
Bij funderingsherstel en renovatie komen zeer uiteenlopende vakgebieden kijken. Van betongieten tot glas-in-lood en ambachtelijk smeedwerk. “Dat hebben we niet allemaal zelf in huis”, vertelt Reindert Zeelen. “Wij brengen de nodige partijen al in een vroeg stadium bij elkaar en zorgen voor een strakke planning en aansturing. We werken als één team aan een zo goed mogelijk product. Onze klant heeft daarbij één vast aanspreekpunt: De Vlucht.” Pieter Bloemberg: “We hebben een uitstekend netwerk met vakbekwame partners. Die selecteren we niet alleen op de laagste prijs, maar vooral op het beste resultaat.”

 

Pieter Bloemberg en Reindert Zeelen, De Vlucht


Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

“Wij zijn anders dan veel mensen van een aannemer verwachten”, zegt Reindert Zeelen van aannemersbedrijf De Vlucht. “Dat heeft vooral te maken met hoe wij communiceren, in iedere fase van de samenwerking. We beginnen met goed luisteren en stellen dan pas een oplossing voor. We leggen uit hoe we te werk gaan voordat we beginnen. 

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>

 

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>