Soetendaal Amsterdam
extra verdieping dankzij dakopbouw

Soetendaal-136-testimonial-01

En een wasmachineruimte, want dat was er nog niet. Toen zagen we dat ze verderop in de straat bezig waren met een extra verdieping boven op een woning. We mochten van de bewoners een kijkje nemen en toen wisten we het zeker: dat willen wij ook! Zij hadden verschillende offertes aangevraagd en kozen voor De Vlucht: een kleinere aannemer met korte lijnen en veel ervaring met dit type dakopbouw. Dat was genoeg reden om voor onze dakopbouw dezelfde aannemer te kiezen.”

 

Inclusief ontwerp
De Vlucht regelde naast de vergunning ook het ontwerp van de dakopbouw. Deze past helemaal bij de stijl van de woning en biedt een maximum aan ruimte. En zeker zo belangrijk: dit ontwerp mag van de stadsdeelraad. Dus alle woningen in deze Amsterdamse straat waar zo’n extra verdieping wordt gebouwd, krijgen dezelfde uitstraling. Dat geeft een rustig beeld.

 

Vrijheid voor indeling
Anne en Kees wilden graag een extra raam in hun bovenverdieping. Hierdoor duurde de vergunning wat langer dan normaal, maar het mocht uiteindelijk wel. Anne de Bruijn: “Binnen hadden we gelukkig alle vrijheid. Je kunt van alles doen met zo’n extra verdieping. Wij hebben gekozen voor vier kamers. Nu hebben we zelfs een kamer over en we moeten nog bedenken wat we daarmee doen. Heerlijk toch?”

 

Extra verdieping, completer huis
Over de bouwwerkzaamheden zijn Anne en Kees dik tevreden. “Het liep allemaal fantastisch. Als De Vlucht belooft deze dakopbouw in 3 maanden te bouwen, dan doen ze dat ook. En het resultaat is prachtig. Fantastisch die extra ruimte. We hebben nu dik 200 m2 woonruimte! Het is een veel completer huis geworden.”

 

Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen

 

Bekijk Projectfoto's

 

Meer referenties:


Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden. 
Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen kozen voor dit huis aan de Soetendaal in Amsterdam vanwege de ruimte en de grote tuin. “En het is lekker dicht bij het centrum van Amsterdam, waar we vandaan komen”, zegt Anne.

Extra verdieping
Toch vonden Anne en Kees de beoogde woning niet groot genoeg. “We wilden ieder een eigen werkkamer. 

 

  • thumb_holtkamp
  • marnixstraat_thumb_gi
  • Vrijheidslaan_1_gi-thumb
  • Soetendaal-136-testimonial-01-S
  • Soetendaal_testimonial_01_thumb_S
  • Bloemgracht_testimonial_01_thumb_S
  • Prinsengracht_testimonial_01_thumb_S
  • JJ_Viottastraat_34_testimonial_01_thumb_S

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>

 

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>