Bloemgracht Amsterdam
Funderingsherstel, souterrain en renovatie

Bloemgracht_testimonial_01

“Na de ontmoeting met de mensen van De Vlucht en een bezoek aan een paar projecten, had ik er meteen vertrouwen in. Dat is zo gebleven. Ook toen er tegenslag was. De fundering bleek anders dan verwacht: onder de voorgevel stonden helemaal geen palen. Dat hebben ze prima opgelost met een tijdelijke constructie.”

 

Souterrain
Naast het herstellen van de fundering liet Cornelisse ook de kelderverdieping uitgraven. “Er was wel een souterrain, maar dat was eigenlijk alleen geschikt als rommelkelder. Je kon er nauwelijks staan, zo laag was het plafond. Nu hebben we een mooie gastenverdieping erbij gekregen, compleet met badkamer.”

 

Renovatie
Na de oplevering van de fundering en het souterrain is de renovatie van de rest van het pand aan de beurt. “De Vlucht heeft ook de afwerking van het souterrain en de badkamer gedaan. Hierdoor heb ik het volste vertrouwen dat ook de renovatie van de andere verdiepingen bij De Vlucht in goede handen is. We hebben dan ook hiervoor hun offerte gevraagd.”

 

Bastiaan Cornelisse, Bloemgracht Amsterdam


Bekijk Projectfoto's


Meer referenties:


Na jaren verblijf in het buitenland koos Bastiaan Cornelisse voor Amsterdam. Hij kocht een fraai grachtenpand aan de Bloemgracht. Een pand met gebreken, dat was bekend. De houten palen van de fundering waren er slecht aan toe, maar gelukkig was het pand nog niet verzakt.

“Er was zelfs al een vergunning voor funderingsherstel”, vertelt Bastiaan Cornelisse. “Omdat het pand toch moest worden opgeknapt, hebben we dat meteen ook laten doen.”

Tijdelijke constructie
Via via kwam hij terecht bij De Vlucht.

  • thumb_holtkamp
  • marnixstraat_thumb_gi
  • Vrijheidslaan_1_gi-thumb
  • Soetendaal-136-testimonial-01-S
  • Soetendaal_testimonial_01_thumb_S
  • Bloemgracht_testimonial_01_thumb_S
  • Prinsengracht_testimonial_01_thumb_S
  • JJ_Viottastraat_34_testimonial_01_thumb_S

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>

 

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>