Renovatie in amsterdam?
De Vlucht is een aannemer met hart voor historie

Het verbouwen of renoveren van een grachtenpand, herenhuis of ander historisch pand in Amsterdam vraagt om bijzonder vakmanschap. Een kunst die we bij De Vlucht meester zijn.

Van vele ambachten thuis

Wij verzorgen alle denkbare afbouw- en restauratiewerkzaamheden. Zoals timmerwerk, stuken en schilderwerk, maar ook het renoveren van badkamer of keuken of het plaatsen van een uitbouw.

Afbouwwerkzaamheden

Zoals timmerwerk, stuken en schilderwerk, maar ook behangen en stofferen. Wij kunnen uw pand 100% gebruiksklaar opleveren.

Renovatie

Zoals het plaatsen van een nieuwe badkamer, keuken of uitbouw.

Restauratie

We hebben veel ervaring met het restaureren en renoveren van monumentale herenhuizen, grachtenpanden en andere historische gebouwen in Amsterdam.

Restauratie en renovatie met respect voor vroeger en het oog op de toekomst

Oude dingen een mooie toekomst geven, dat is wat ons drijft. Daarom vinden we het belangrijk dat we de ambachten van toen beheersen, maar ook de technieken van morgen. Want alleen op deze manier kunnen we de historische details zo goed mogelijk bewaren voor de toekomst.

Renovatieprojecten in Amsterdam

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>