We doen waar we goed in zijn

Funderingsherstel en renovatie in Amsterdam

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. We zijn al sinds 1986 actief in de Amsterdamse binnenstad en hebben ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Een combinatie van kwaliteiten die in Amsterdam onmisbaar is.

Zonder sores

Of u ons nu inschakelt voor funderingsherstel, renovatie of een combinatie van beide, onze manier van werken zal u direct aanspreken. Een duidelijke offerte vooraf, je houden aan je afspraken, oog voor uw wensen, zorgen dat u altijd weet waar u aan toe bent, de boel netjes achterlaten. Maar ook: we nemen u zoveel mogelijk bijzaken uit handen. Van bouwtekening en vergunningaanvraag tot tijdelijke woonruimte als dit nodig is. Want De Vlucht staat voor funderingsherstel en renovatie zonder sores.

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>

 

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>