Vijzelgracht 15 Amsterdam
Gemoderniseerde bakkerij dankzij funderingsherstel

thumb_holtkamp2

Tenminste, bijna. Door tussenkomst van de bouwvak en drukte wordt het laatste deel, wat voornamelijk inrichting is, in januari 2012 afgerond.”

 

Schoon in 6 minuten

De bakkerswerkplaats op de onderste verdieping zat er al, maar hij was niet ‘up to date’. Nico: “We hebben nu een ultramoderne bakkerij. We kunnen beter, sneller en hygiënischer werken. Binnen 6 tot 8 minuten is alles brandschoon. Verder zijn de wanden mooi dicht gemaakt en gekit en zijn er verschillende zaken vernieuwd. Alles is top afgewerkt.”

 

Betrouwbare vent

Nico en Angela kwamen via een kennis van Angela’s vader bij De Vlucht terecht. “We merkten meteen dat Reindert Zeelen een betrouwbare vent is. Hij werkt bijzonder transparant. Je weet waar je aan toe bent. En hij is geen gladjakker die in een te dure auto komt voorrijden. Hij komt gewoon op de fiets. Als er een probleem is dan lost hij het op, zonder gedoe. Voorbeeld: de vloer was gegoten, maar hij was eigenlijk te hoog. En hup, de vloer ging er zonder morren weer uit en werd opnieuw gedaan.”

 

Verbouwen zonder zorgen

De Vlucht adverteert met ‘funderingsherstel en renovatie zonder sores’. En met recht, vindt Nico: “Ik heb me nergens druk om hoeven maken. Bouwvergunningen, toezichthouders die tussendoor langskomen – De Vlucht regelt het. Ik heb er niet eens wat van gemerkt. Ze nemen de verantwoordelijkheid. Dat is een fijn idee.” Nico en Angela zouden De Vlucht zonder twijfel bij anderen aanbevelen. “Dat hebben we zelfs al gedaan. Onze buren hebben waterschade en De Vlucht zit daar, op ons aanraden, al bovenop.”

 

Tip van Nico en Angela

Als je een aannemer in de arm neemt, laat hem dan álles doen. Houd het bij één persoon en huur geen andere mensen (bijvoorbeeld je eigen loodgieter) in. Zo voorkom je dat de aannemer niet lekker werkt of zelfs fouten maakt doordat hij zijn partners of materialen niet kent.

 

Bekijk Projectfoto's

Meer referenties:

Door de aanleg van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam kwam Patisserie Holtkamp drie millimeter te verzakken. Eigenaars Nico en Angela Meijles - Holtkamp waren genoodzaakt de fundering van het pand te laten herstellen. Ze grepen gelijk de kans aan om de bakkerij te moderniseren.

“We konden het funderingsherstel nog wel iets langer uitstellen, maar het moest toch gebeuren. Dan liever zo snel mogelijk”, vertelt Nico. “We hebben er samen met De Vlucht de schouders onder gezet en de verbouwing naar tevredenheid afgerond.

  • thumb_holtkamp
  • marnixstraat_thumb_gi
  • Vrijheidslaan_1_gi-thumb
  • Soetendaal-136-testimonial-01-S
  • Soetendaal_testimonial_01_thumb_S
  • Bloemgracht_testimonial_01_thumb_S
  • Prinsengracht_testimonial_01_thumb_S
  • JJ_Viottastraat_34_testimonial_01_thumb_S

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>

 

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>