Prinsengracht Amsterdam
funderingsherstel en renovatie achterhuis

Prinsengracht_testimonial_01

korte lijnen en de betrokkenheid. Ze denken ook creatief mee, bijvoorbeeld over de afwerking. Maar minstens zo belangrijk: de medewerkers van De Vlucht hebben gevoel voor historische details die je wilt behouden.” Dat gevoel voor historie kwam bij de renovatie goed van pas.

Tijdens het herstellen van de fundering werd een tweede gewelfkelder uit de 16de eeuw ontdekt. Ook deze kelder is door De Vlucht gerenoveerd. De kelderverdieping is hierdoor twee keer zo groot geworden.

“De Vlucht is uiterst zorgvuldig te werk gegaan. Zo werd het hele pand ingepakt om verdere verzakkingen te voorkomen. Het funderingsherstel is uit nood geboren. Maar dankzij de renovatie is het pand er veel beter door geworden. De hele operatie was het 100% waard.”

Tip van Dick Batenburg:
“Kies voor funderingsherstel een aannemer met veel kennis op dit gebied én ervaring in de binnenstad van Amsterdam.”

 

Dick Batenburg, Prinsengracht Amsterdam

Bekijk projectfoto's


Meer referenties:


In 2006 ontstond er een scheur in het achterhuis van het prachtige 17de eeuwse pand van Dick Batenburg aan de Prinsengracht. Na metingen door een bouwtechnisch bureau wist hij het zeker: het pand verzakt. “Er was geen keus; er moest een nieuwe fundering komen. Omdat in het achterhuis ook de vloeren van de verdiepingen scheef waren, werd het een renovatie van fundering tot en met dak.”

De funderingsconstructeur adviseerde aannemer De Vlucht vanwege de kennis van funderingsherstel en ervaring in de Amsterdamse binnenstad. “Ze hebben precies de goede maat: groot genoeg maar niet te groot. Dat merk je aan de 

  • thumb_holtkamp
  • marnixstraat_thumb_gi
  • Vrijheidslaan_1_gi-thumb
  • Soetendaal-136-testimonial-01-S
  • Soetendaal_testimonial_01_thumb_S
  • Bloemgracht_testimonial_01_thumb_S
  • Prinsengracht_testimonial_01_thumb_S
  • JJ_Viottastraat_34_testimonial_01_thumb_S

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>

 

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>