J.J. Viottastraat 34 Amsterdam

funderingsherstel

JJ_Viottastraat_34_testimonial_01 (1)

Het funderingsherstel werd een aparte fase in het project. Bij de keuze van een aannemer voor deze ingrijpende klus ging projectleider Stemp niet over één nacht ijs: “Ik heb drie aannemers uitgenodigd. Eén daarvan was De Vlucht, op aanraden van het constructiebureau. De keuze viel op De Vlucht vanwege een combinatie van prijs, kwaliteit en reputatie. Aannemers die laag inschrijven, ‘vergeten’ vaak zaken die later leiden tot overschrijdingen. Soms wel 20% boven budget. Ik hou niet van dat soort verrassingen. De Vlucht werkt heel anders; zij hadden in hun offerte met alles rekening gehouden. Daardoor lijken de kosten aanvankelijk hoger, maar uiteindelijk ben je goedkoper uit.”

Rob Stemps eerste ervaring met De Vlucht pakte meteen positief uit. “Ik kan De Vlucht zeker aanbevelen.”

 

Tip van Rob Stemp:

“Zeker bij funderingsherstel wil je als opdrachtgever niet voor verrassingen komen te staan. Een onafhankelijke bouwprojectleider kan daarbij helpen. Die kent de procedures bij de gemeente, weet offertes op waarde te schatten en kan zo tijd en kosten besparen.”

 

Rob Stemp,
J.J. Viottastraat Amsterdam


Bekijk projectfoto's


Meer referenties:


Het cursuscentrum van de Stichting School voor Filosofie aan de J.J. Viottastraat 34 dateert van rond 1900. Het pand was al een tijdje toe aan een grondige renovatie. De stichting schakelde zelfstandig bouwkundig projectleider Rob Stemp in om dit project in goede banen te leiden.

“Het opknappen van het monumentale pand was een must”, vertelt Rob Stemp. “We grijpen deze gelegenheid meteen aan om een aantal verbeteringen en uitbreidingen te realiseren. In de voorbereiding stuitten we echter op een verzakte muur. De fundering bleek de boosdoener. We moesten dus eerst de fundering herstellen.”

  • thumb_holtkamp
  • marnixstraat_thumb_gi
  • Vrijheidslaan_1_gi-thumb
  • Soetendaal-136-testimonial-01-S
  • Soetendaal_testimonial_01_thumb_S
  • Bloemgracht_testimonial_01_thumb_S
  • Prinsengracht_testimonial_01_thumb_S
  • JJ_Viottastraat_34_testimonial_01_thumb_S

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>

 

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>