Funderingsherstel en renovatie
zonder sores

waardeverlies (1)

waardebehoud (1)

meerwaarde (1)

Eerst het slechte nieuws. De historische binnenstad van Amsterdam is aan het verzakken. De oorzaak: de houten funderingspalen zijn aangetast. Gelukkig zijn er ook positieve berichten: De Vlucht maakt funderingsherstel haalbaar en zelfs aantrekkelijk. Want we laten Amsterdam natuurlijk niet zakken!


De meeste panden in Amsterdam zijn tussen 1600 en 1900 gebouwd op houten palen. Dat ging eeuwenlang goed. Feit is dat de houten paalfundering onder de meeste Amsterdamse panden z’n langste tijd heeft gehad. Grote kans dat ook uw pand hierdoor te maken krijgt met verzakkingen. Dit proces is alleen te stoppen door een nieuwe fundering.

De Vlucht Funderingsherstel en Renovatie heeft de oplossing in huis. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van de fundering door een stevig betonnen fundament. Hierbij kunnen we deze onvermijdbare kostenpost omzetten in pure meerwaarde voor uw pand, waarbij we u ook al het regelwerk zoals de vergunningaanvraag uit handen kunnen nemen. Funderingsherstel en renovatie zonder sores noemen we dat in goed Amsterdams. We zetten graag de mogelijkheden voor u op een rij.

Cornelis-Anthoniszstraat_testimonial_01_thumb_M

Cornelis Anthoniszstraat
Vochtproblemen op de begane grond vormden de aanleiding. Maar de splitsing in twee woningen...

Herengracht-405-renovatie-8-thumb

Projecten: Herengracht 405

Modernisering in Engels/Amerikaanse stijl, voorzien van hightech domoticasystemen.

Actueel

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>

 

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>