Samen sterk voor funderingsherstel in amsterdam

Wat komt er allemaal kijken bij funderingsherstel? Een heleboel! Naast het funderingsherstel zelf, kunnen wij u ook alle bijkomende sores uit handen nemen.

Bij De Vlucht bepaalt ú welke sores u aan ons overlaat. U kunt natuurlijk ook zaken als constructie, architectuur en vergunningaanvraag zelf regelen. Maar het is wel zo handig om de coördinatie hiervan in één hand te houden. Zo zorgen wij voor een optimale afstemming.

Deze gespecialiseerde partners staan achter De Vlucht:

Actueel

waarwegoedinzijn

We doen waar we goed in zijn

De Vlucht is een aannemer met hart voor historie. Met onze ruim 15 jaar ervaring in de Amsterdamse binnenstad hebben we ons toegelegd op funderingsherstel en renovatie. Want alleen als je doet waar je echt goed in bent, behaal je het beste resultaat.

Meer informatie >>

Pieter-Reindert_Nieuws_intro_01

Speerpunten

Het Amsterdamse aannemersbedrijf De Vlucht heeft zich toegelegd op twee speerpunten: funderingsherstel en renovatie. Dat is geen toeval. Beide specialismen vragen om veel specifieke kennis en vakmanschap. Maar vooral: een passie voor historie.

Meer informatie >>

Soetendaal-136-testimonial-01-Nws

Soetendaal Amsterdam - Extra verdieping dankzij dakopbouw

Een extra verdieping met een zee aan ruimte en mogelijkheden. Hiervoor kozen Anne de Bruijn en Kees van Ballegooijen. Hun woning aan de Soetendaal in Amsterdam is dankzij de dakopbouw ruim 50 m2 groter geworden.

Meer informatie >>